Followers

Aug 3, 2009

selamat tinggal. sayonara. goodbye

bertemu dan berpisah adat manusia biasa
hilang di mata tapi di hati tidak lupa

berdoalah kita agar.....


(ok, dah tak ingat. siapa ingat sila sambung!)



my fave pic!
missing in action : cik L and faliq and also...the one with the camera.
tihtih..




konpius. mana satu yang nak meninggalkan OAS ni?
dah dua-dua sedih ya amat.
untuk makluman, fahmilah yang paling sedih kehilangan ayu.
tengok je gambar ni pun dah tau.



ayu bersama jejaka-jejaka yang AMAT perasan mereka adalah idaman Malaya.
muahahah!



teka siapa yang paling muda?
mestilah yang belakang sekali berbaju kelabu tu. muahahah!



peace, no war!
dd tak cakap apa-apa, sengih je tau.


dan...

sebelum ayu balik, dia sempat berbual panjang dengan boss.

ikutilah...
drama sebabak di antara cik L dan ayu




ayu : lepas tu ultraman datang nak lawan raksasa.
saya dah jerit kat ultraman 'raksasa kat sana'...
tapi ultraman salah landing. kena saya.



cik L : tapi you sempat elak tak?
ayu : tak, tu yang dahi saya sakit ni.



ayu : saya dah nak nangis dah masa tu sebab sakit sangat kena pijak dengan ultraman. nasib baik wonderpet datang, diorang lawan pulak dengan ultraman.
cik L : you tak bagi fire ke kat ultraman lepas dia pijak you?




ayu : tak, saya terpaksa tutup hidung macam ni. sebab masa tu sinchan terkentut kuat lalu raksasa yang mendengarnya pun mati.
cik L (sambil tersenyum) : sinchan ke you yang kentut?





ayu : betul korang, aku tak tipu. aku nampak sendiri.
ultraman tu pengsan lepas terbau kentut sinchan.
(yang lain terdiam)





ayu : korang takmo percaya, takpelah. aku balik dulu.
mintak diri dulu (sambil hulur tangan)
cik L : jaga diri baik-baik. (hulurkan tangan gak)


soalan saya:
adakah salam mereka bersambut?
jeng jeng jeng....

....aksi berikutnya tidak dapat disiarkan atas sebab-sebab peribadi.




BAHAHAHAHA!
best la pulak jadi script writer. hikhik!








8 comments:

mun-e said...

hahahha ade bakat ah jd script writer :D

dd dudu said...

eeii boolatnyee dd

mencik

jgn mms ke keri tau

ReD said...

klakar2...hehe..

k0m4nd3r said...

Nk letak komen kat bawah gak!! hohoho!

Ezzan Yusop said...

muni : script writer citer komik yang tak masuk dek akal boleh lah. hehe.


dd : dalam gambar je dd...sometimes picture lies! :)


linda : semalam sebak, hari ni kelakar la plak. heee :D


fahmi : hohoho. ni apasal letak komen kat atas gak ni... :p

zieda said...

bestnyer...mesti ayu nangis kn kn...hahaha

Ezzan Yusop said...

zida : bijaknye zida. heheh! ha a, ayu nangis, depan cik lutfi lagi tu. terkejut i noks die nanges. cik lutfi pn trpkse ceriakan suasana di hari raya. hehehe!

Apple Cute said...

haha...sengal...ezan best nyer cerita ni...leh wat filem plak..muahahaha...

to korang mate aku msuk habuk ok...harap makalum ;p