Followers

Aug 27, 2009

the parting gifts

as i mentioned in my personal blog, the ESS team (which includes me) will be losing our team leader as encik lutfi got another job (a better one i supposed) at another company. we were really saddened by the news especially at this critical phase. tsk tsk. how could you do this to us? cewah, berdrama swasta pulak. hehe. can't you changed your mind? tak kasihan ke kat kami yang cute-cute ni yang terseksa ni? ;p




(still nak pujuk tu last-last minute ni. worth a shot kan nak try pujuk. huhu!)




so, we as in the ESS team wanted to throw him a farewell party. cewah, party inda! banyak chantek muka nak berparti pula bulan puasa ni. tak kuasa mak. haha. no lah, we just bought him cupcakes and a few gifts yang tak semahal ikan-ikan di manhattan fish market itu tapi cun jugak lah. haha. masuk bakul angkat sendiri. tapi memang cun kan hadiah yang kami bagi tu kan cik? do you like it? jangan buang ah. ;p



the cupcakes













the cards

















the gifts























eh eh, tiada muka encik lutfi sorang-sorang lah. yang ada pun beramai-ramai. hehehe. tak kesahlah kan. janji rockkk! muahaha.









ps: terharu tak encik baca kad-kad kami tu? menitis tak air mata? hehe.
sedap tak cupcakes tu? (kalo tak sedap, sila cakap sedap gak ye) :D

6 comments:

mun-e said...

tergelak tgk ekspresi tangan dan muka ummu. over sungguh! pandai posing ya hehe :p

Apple Cute said...

wah...cute sey benda2 alah nie.. for sure die terharu samapi menitiskan air mata...wink2.. ^_^

Ezzan Yusop said...

muni : hahaha. dd n umu kn pndai posing, nnti kan dorg nk gi audition Malaysian Dream Girls. hahaha =))


ayu : cute kan cute kan!

dd dudu said...

dd indaaa~~
dd mane pandai posing puk

hihi 'mahal' tau keychain ni ;p suke sangatttt, rase nak memiliki jugak huk huk

Ezzan Yusop said...

dd : ha a...memang mahal pun. baik cik jaga dgn sebaik mgkin kalo tak hmm kalo tak dd nanges nnti. hahahah!

:: Si Ummu :: said...

oit!!ape ngate2 kite hah??!!!
xpe la muni, over2 pn kiut kn??kn??
bahahhahahaaha ;p

p/s: posing tu khas tuk en L...hohoho