Followers

Jan 2, 2010

attention!

to the owner of this blogs or sesiapa lah yang kenal :

  1. http://ini-cerita-saya-lisa.via.my
  2. http://ainnzabiggaill.blogspot.com/
  3. http://aku-itu-farah.blogspot.com/2009/12/black-n-white-contest.html (link yang diberi tak valid!)
  4. http://nunacomot.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html (link yang diberi tak valid!)



- your blog is set to private and i am unable to review your photos. please email me within this 3 days (until 3rd January). if not, your entry will NOT be count in. thanks a million.



and another thing kan, sesiapa yang disable kan right click AND tak allowed gambar tu di click, IT IS HARD for me to collect your photos. bila tak collect tak masuklah senarai pencalonan sebabnya semua gambar-gambar itu akan direview oleh the selected judges yang i'm pretty sure mereka TIDAK AKAN buka link anda satu-satu. that's why i akan kumpulkan semua gambar dalam 1 folder and pass it to them. so if i can't save your photos, then they won't be able to see lah.

i hope you guys understand ye sebabnya sekarang ni baru 300 i collect and there is a looooonnng way to go. please ye people :)

25 comments:

niesah la! niesah!! said...

salam sis.. :)
kalo nisah adalah salah satu contestant yg x boleh diambil gmbarnya sebab disable right click..sory la erk :)

skrg nisah dah enable right click balik..harap membantu :)
n if dah dapat amik kalo boleh inform..

selamat mengadili! :)

Syida said...

ok. saya sudah disable right klik.,

eYra said...

salam...

sori...ira pon sma...
skrg dah xdisable lg...sori yer...

Ezzan Yusop said...

nisah : oh, belum smpai blog nisah lagi. ni baru 170..heheh!

syida & eyra : eh xpyh sory2. kesian kat korang dah susah pyh letak gmbar tp xdpt dicollect..heheh! will drop by yours soon :)

Bai said...

just click to enlarge. so u can copy ;).thanks laling :)

enyheartsdiamond said...

babe..i harap gambar i dah diambil :)

selamat tahun baru :)

faye said...

Hai saya akan buang disabled tue ...silalah layari web saya semula....

Link saya:http://fasham87.blogspot.com/2009/12/black-white-photo-contest.html

mr nazreen said...

ello sis..
sy dah enable right click..
sowie..
epy judging!
:-)

http://mimpisyakila.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html

cik boneca chanteq said...

hai dear. u can click on my pic to get the pic.

tak saba nak tahu sape menang. hihi.:)

.fathin the camera lover. said...

sy pon buat disable right click tp just click tuk enlarge . then boleh copy . :)
selamat mngadili ! ;)

cAndLe iN tHe wiNd.. said...

hye! blog i pon disable right click..
tp u boleh click kat pic tuk enlarge then copy..
sory susahkan u..
btw, hepy judging! ;))

~pendekgemukbertompok.~ said...

erk,saya pon disable right click...tp rasenya boleh disave setelah diclick to enlarge...kalo takleh, nnti saya emailkan yeh;)

xoxo
pja

AINNZ ABIGGAILL said...

Hey..Im Ainnz Abiggaill...

Sory.. but gambar tue boleh click for enlarge :)

Here the enlarge addrs :
http://3.bp.blogspot.com/_mNKknnGg65M/SyekME3dCGI/AAAAAAAABFQ/2FBO-jBOWfM/s1600-h/AINN+(29).jpg

-N e Y r A- said...

da boleh right click :)

kalau u double click for enlarge pon bley :))

sorry nyusahkan. happy new year!

Juice said...

untuk blog juice, awak just left click. nanti kuar picture besar so kat situ awak boleh save image...
harap itu membantu awak...

have a nice day...

intan.maisarah said...

hope u can review mine

YnaaOhYnaa said...

ezzann... just click on my picture 1st, then new window wil open, pastu boleh copy..~ =)

Judiene said...

cik ezzan
sorry to cause u such a problem
i dah buang dah disable right click kt blog i
this is my link

http://emptysouljudiene.blogspot.com/2009/12/black-white-photo-contest.html

hope my pic can be accepted now
thanx ya! =)

Arez Razin said...

akak..
agknye ble resultnye nk kuar ek?
huhuhu..
xsbar nk taw spe yg mnang (:

Liyanaa. said...

ezzaan i tak sabar nak tau apa hadiahnya :P and i hope gambar i u dh amik hihi

Ezzan Yusop said...

dear all...


sorry ye lambat sikit nak announce the winner as i am pretty busy at the moment. dengan kerja programmer and as photog ni. job engagement hari tu pn i baru siap kan sikit je gambar2 die. i terpaksa reviewed ur pics and the engagement photos at the same time disebabkan x cukup masa.

sorry ye sgt...but don't worry skrg gambar tu baru review yang ke 400. ;)

Roxy Zai said...

wah..lawa la the way u snap gmbar~..^_^..
i suka mkn buah api2 tuuu^_^

Farah said...

alamakk.
sorry ta inform yang sy da tukar url.
ni urlnya.

http://belog-farah.blogspot.com

tapi dah lewat kan?
takpelahh. tq

ariff said...

cant wait for the results, not hoping though

Miss Alisa said...

saye dahh hanta link gamba tu kt gmail , lme da tp sorry lmbt inform