Followers

Feb 9, 2010

my top 10 + another 20 (update!)

while waiting for the judges to deliberate, let's check it out my top 10 personal favourites of the black & white photo contest!

(oh, by the way gambar-gambar ini disusun tidak mengikut turutan ye!)









ps: the judges might disagree with my choices but what the heck kan. heheh! tapi i hope the judges will agree with me lah kan on these choices. cewah! pleaseeeeee cepat sikit para hakim...huhu!



UPDATE!!!
oleh sebab ada request kan nak saya senaraikan top 100 saya pun layankan aja. TAPI. maaflah. bukan 100 lah ye. 100 macam banyak sangat lah pula nak diupload. this is just another 20. let me remind you again ye dear contestants, this is MY personal favourite tau so tak bermaksud ini adalah pilihan para hakim. ;)















38 comments:

Apple Cute said...

wah cantik2..sokong2...chewah mcm la salah sorang judges :D

Ezzan Yusop said...

ayu : hehehe. aku pn xsabar nak announce ni. cepatlah hakim oiii....

sniffa93_aznil4eva said...

aha serius mmg semua pict ney smart:D
aha plg suka gamba first n yg ke lima

Ezzan Yusop said...

sniffa : yeayy! naseb baik ada org stuju. heheh! dalam top 10 ni ada satu gmbr yg saya hrp akan menang. cewah! cik hakim, take note ye... ;p

miss keroppi said...

mmg gamba2 ni cantik2 sume...sumenye nampak mcm guna dslr je....mmg cantik!!
**sedey xterpilih..hehehheXD

Wan Anie said...

cantik2nya gambo... sumer dah macam pro tengok!

Ezzan Yusop said...

miss keroppi : alolo jgnlah sedih...saya lg sedih sbb terpaksa korbankan lagi 100++ pilihan hati semata-mata nk cari top 10. huhu!

wan anie : cantik kan. antara yg saya rasa kreatif ;)

cik sapphire said...

alaa
gmbr saya x termasuk dlm list ke huuuu :D

Ezzan Yusop said...

cik sapphire : alaaa ye ke. xpe2 ni list i...mane tau list dlm judges awak ada ke...who knows kan...hehehe!

mun-e said...

wlpn gambar i tak terpilih dlm top10 ni *obviously la kan :D* tapi i bagi sokongan kat gambar no last MBJB tu utk jadi pemenang

ahaksss

same x ngan pilihan cik organizer? ;p

NanaBee ♥ said...

waaaah, nie sume mst pkai cam canggih. kte nie, pkai hp buwok je. mne nk menangg kn? huu, kesian owg tk mampu cm kte2 nie :(

mr cekodok said...

wow! meletop sme gmbr neh
vote for pic zon tunda!

(tp i bkn judge kn)

ngehngeh

bEEdLE d' bARd said...

sy pon x sabo nk tunggu result contest ni...tp bile tgok gmbr2 ni, dah tahu dah dy takkan menang..huhu

sniffa93_aznil4eva said...

haha. yeah..apa lah en pict yg satu pict yg sis maksudkan tuh..
anyway ifa prefer pict 1! sbb sweet..senyuman xpura2:)

Arez Razin said...

pergh! smua gmba agk stylo gyle .
mmg trbaek laa!

Ezzan Yusop said...

muni : camne tau ni? kehkeh mmg gmbr mbjb tu lawa. even the judges said so wlpn die ada la komen psl focus gmbr tu..tp i tetap suke noks! hehe..

nanabee : uhuk uhuk kalo sya masuk pn msti kalah gak sbb kamera sya x gempak pun. kamera fon saya lg la xlawa almaklumlah fon murah. huhu! tp like i said, ni list i..mgkin x sma dgn list judges. ;)

mr.cekodok : yeayyy! hidup zon tunda ;p

beedle d'bard : auuwww dun give up mane tau tah2 u masuk senarai dlm pilihan judges ke...hehehe!

sniffa : jeng jeng jeng cluenye adalah SAME SAME ;p

arez razin : dorg mmg hebat-hebat belako. actually sume yg msuk tu hebat2 gmbr. tu yg susah nk pilih...huhu!

sniffa93_aznil4eva said...

haha ouh itu..haha aah smart2:D

atiqahtuty said...

eh no 4 itu klasmatekuuu =)

cik idaY said...

vote pic 5..unik dr yg lain..he3...

epinmiera said...

waaaaaa !! takde dlm list !!

beba said...

btol2..yg gambar mbjb tu cun la..part focus tu tak paham la plak..hahaha..

sume pon gambar cam pro2 da ni..

mmg tade harapan la kot..hahaah.. :D

LIDAH DALAM BOTOL said...

cis kalah.hha.tdk mngpa cantik belaka smuanya

dd dudu said...

kalau gambar dd masuk kategori top berapa ek?

top 15 ek, hew hew

nazreenhashim said...

aik..tecalon jugak pic saye..thx..

sopi pon join jgk?giler la..stylo milo..

http://mimpisyakila.blogspot.com

-afiera- said...

huwaa .
wuuuuu~~~
sy x tsnrai .
sobsobss .
ahakz

.sHaZa. said...

wee~~
even sy x tsenarai..
but i adit it..
gambar2 di atas seriously lawa!!
heehe..

ahmad jo said...

utk tak mghampakan yg lain, ape kata cik penganjur listed kn 100 pilihan hati itu.. rajin2 kn diri.. heh2.. xmng pun xpe, asal jd top 100, senyum memanjang!! :D

Ezzan Yusop said...

shaza & afiera : xpe xpe. ni list saya. mgkin list judge lain ke..hehe!

nazreenhashim : ye la..sbb cun kn gmbr. tp list saya. mgkin berbeza dari list judge ;)

dd : dd top 50 kot kalo x slh :p

LIDAH DALAM BOTOL : ni baru saya nye list, tah2 dalam judges punya list u menang ke...who knows! heheh...

beba : bab2 focus ni judges explained i angguk je tnda buat2 faham. heheh!

epinmiera : waaaaa xmengapa...there's always next time! :)

atiqahtuty : classmate u ke? wah...jejak kasih kah? cewah...hehe!

cik idaY : no5? belah kiri ke kanan?

Omaw Rozduan said...

yeay! foto sy ada ;)

epinmiera said...

alaaaaaa...
dh add lagi pon still takde.. waaaaa!!!

rosealley said...

wah, suke gambar yang belah kiri 3 dari atas yang update tu;p gambar sebelah die tu pun suke jugak;p

sniffa93_aznil4eva said...

style betul yg kat dalm tab n gitar tuh:)

Sang Perwira said...

fuahlamak! gambar sy tde pon. hahahaha

Ariff Shah said...

wah. i dont stand a chance. semua hebat2 belaka

Amy Wammy said...

yay! glad that I'm one of your top 10 personal fav! and thanks!

:)

dyla rosli said...

wuu kalah la den sob sob

pestisid said...

ezan actually masa gigih sumorg edit2 gamba nak masuk competition ni i pun ada edit2 gak tp mcm malu2 kucing parsi nak send kat ezzan. konfem duk kat ranking 579 je kot. :( nanges

Shahira said...

bestnye terpilih masuk top20.
wink wink.

tq!

L a tt e s H a