Followers

Jan 12, 2010

kenapa lambat announce


kepada semua yang mengikuti contest black and white photo,


saya minta maaf sangat sebab terpaksa mengambil masa yang agak lama untuk menilai gambar anda semua. saya juga agak sibuk sedikit buat masa ini dengan kerja di pejabat dan juga kerja sebagai part-time photographer. gambar-gambar majlis pertunangan klien (ceh, klien inda muni ;p) saya yang berlangsung bulan lepas pun tak habis lagi diedit. i'm doing multiple tasks here.




(baru edit sikit-sikit je. maaf juga kepada muni sebab terpaksa menunggu lama sebelum semua gambar siap untuk diberi pada anda. still kawan dengan ezzan lagi kan? kehkeh! :p)



saya amat harapkan pemahaman dari pihak anda semua ya. saya tahu anda semua tidak sabar untuk mengetahui pemenangnya. jangan risau, saya akan umumkan pemenang sebaik sahaja pihak pengadil memilih gambar tersebut yuk.


till then, wish me luck...another 500 photos to go! :)




PHOTOS CAPTURED BY : Ezzan Yusop
ezzan.my@gmail.com

11 comments:

dd dudu said...

meh dd tulun kumpulkan gambar ;p *wink ;p

sniffa93_aznil4eva said...

cantek!:D
haha byknye gambar lagi..huhu

epi n smile yep sis:D

afzan;NA said...

nvmnd sis...
take ur time ;)
don't be too much pressure..hehe

mun-e said...

ya Allah jari sape buruk mcm orang tua tu? hahahahahhaha

;D

omaigod. cantik sangat gambar2 ni. terkejut beruk dah ni. sukanyaaaaaa

tak sabar tak sabar tak sabarrrrrrrrrrr

hihihi.

ye ye kite masih kawan ;p

p/s: pg td dd sms bgtau die tgk sikit gamba2 ezzan dah edit die cakap cantik ezzan bebakat la ape sume cisssss buat gua x senang duduk kat ofis tu tau. terus balik awal arini. hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...cpt2 upload..nk tgk hasilnye..

JAI said...

takpe..takpe..take your time dun hurry and dun worry kitaorang setia menunggu...

epinmiera said...

cayok2 ezzan !!!

fatin said...

owh..its ok.take ur tyme !

zulaikha said...

aww canteq ;)
tke ur time
tp ttp xsaba tggu result ;P

adeQ said...

knape comment sy tadew?? gambar sy pon tadew.. tak valid ke??

Ezzan Yusop said...

adeQ : are you sure xde? dah click Newest link kat komen tu x? gmbr u xde? hmm...i mmg x ltk pn gmbr kat sini...