Followers

Jan 17, 2010

Yeehaa...Another Photography Contest.


hello blue people of planet pandora. wah kemaruk avatar lah pula :p

what?! another contest?! gila ke budak ni contest before ni pun tak habis review lagi dah nak buat satu lagi contest? kahkahkah...oh mestilah tidak. amboi banyak nye duit saya nak bagi hadiah. kehkeh! anyway, contest ni bukanlah dianjurkan oleh saya.

i received an email from a blogger saying that she's organizing a photo contest on her blog and would like me to promote the contest. oleh sebab saya sukakan photography jadi apa salahnya kan membantu mereka yang meminati photography juga. a friend in need is the friend indeed eh eh tiada kena mengena pun saja nak sebut. haha.


anyway, the title of the contest is...
RED HOT PHOTOGRAPHY CONTEST.


(banner contest)

ye, red hot photography contest. dah namanya pun red kan jadi mestilah tema dia merah makngah. tapi bukan sebarang gambar tanglung ke apa ek, mestilah gambar u ada sekali gak kan. kalau boleh the redder the better. ceh suka hati je i cakap camtu noks. macamlah saya jadi judge. kehkeh! terbuka kepada semua tiada limit whatsoever. p


(contoh seperti gambar di atas as shown in the blogger's blog)


apalagi kawan-kawan, come and join in the fun!! lagipun kan, hadiahnya lumayan mak datuk. (clue: voucher *wink wink*) mesti korang sukalah kebaboom gitu. kehkeh! click the banner to know more about the contest. segala syarat ada disertakan disana. silalah kunjungi blog It's All About Hair And Much More.


Terima kasih pada Lizzie Lisa kerana menjemput saya untuk menyertai contest ini. InsyaAllah sekiranya ada masa and also kalau ada gambar saya berbaju merah or handbag merah or mata merah nanti saya join ye sebab red is not my favourite colour (black is. that's why buat black and white contest hehe) tapi takpe i akan usahakan supaya i dapat join contest you. kehkeh!



Closing date : 14th Feb 2010.
so what are you waiting for?
go head down to It's All About Hair & Much More



BEST OF LUCK!!

5 comments:

LuviT said...

yup2...all The Camera Junkie followers and guest and Cik Ezzan herself are welcome to join.

the judge is an outsider. so, no bias watsoeva. =)

joegrimjow said...

ku nak join
hahahahahahahahaha

Ezzan Yusop said...

LuviT : hope you have fun with the contest!

joegrimjow : silalah join. chaiyok!

Zalia Firdina said...

Tungguuuuuuuuuuuu...nak join gak..

Mimi ! said...

ni url yg awk nk review smula.

http://shutupstupidcupid.blogspot.com/2009/12/black-white-photo-contest.html

sori la ttg problem yg hari tu. hrp2 boley join balek. lg pon blom judge habis lg an?