Followers

Mar 22, 2009

fadhila's engagement day




ahad, kakiku melangkah pula ke majlis pertunangan dila and azhar di ampang.
my high school friend, yang aku sayang sangat (dila tau, bukan abg azhar. cewah! abg inda!)
pergi awal gila, balik lewat gila. hahaha! penat penat. macam aku lak yang tunang. colour baju aku dah sama dah, kena dengan tema. kalau aku duduk sebelah dila masa disarungkan cincin tu, mesti konfius. nasib baik tak duduk. hahaha!




inilah aksi-aksi fadhila. siap posing gitu.
hukhuk!






dila.azhar.(aik, ada mak andam pulak).me.fibo















barang-barang hantaran belah lelaki dan perempuan



4 comments:

mun-e said...

meriah sungguh hantarannya. classsnya. kecik hati ku yg bcadang kalo tunang xmo grand2. hahaha.

Ezzan Yusop said...

muni : tu la psal, ezan pn plan konon mase tunang xmo grand2 tp ble tgk kawan2 tunang, rse cam xcited tgk kemeriahan majlis dorg...hukhuk!

dLa IS THE NAME said...

woohh..aku sangat suka gambar2 ku disini...ngahahahah..thank you ezzannnnnn..mmuahhhh10000x

Ezzan Yusop said...

dla : aku pun sukaaaaaaaaa....same2! mmmuuuuaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!