Followers

Feb 23, 2009

kembali ke sekolah

dah lama tak jejak kaki ke sekolah.
dah hampir 7 tahun dah. (oh, tidak!! i'm still 20 at heart)
untuk makluman, aku adalah bekas pelajar SMK Seri Bintang Utara or most well known as Bukit Bintang Girls School. cewah!! saja nak beritahu.
tapi oleh sebab aku ada exam PTD, on last saturday di Sekolah Menengah Agama Persekutuan, aku pun snap la mana yang patut.
it definitely brings back the memory.


nilah sekolah SMAP


sekitar sekolah



yang ini diambil sebelum exam mula
ingat tak lagi borang omr tu? hukhuk!






soalan esei bm and english
lama dah tak tulis karangan. lenguh wo jari!




3 comments:

ReD said...

dandan aku tringt zaman kaler2 paper objektif..hihi

xara said...

oit.. soalan bocor!

Ezzan Yusop said...

linda : kaler2 inda. hitamkan jawapan la...ceh, skema giler. best wo men kaler2 masa tu. comot abislah aku kaler. hukhuk!

kak suri : bocor ke? xbocor la kak. yg tu die bagi bawak balik. hehehe. xsempat nk amik gmbar soklan objektif. almaklumlah, duk depan pengawas. wahahaha!