Followers

Feb 8, 2009

aktiviti hujung minggu

oleh sebab saya amat tertekan minggu lalu, jadi saya pun perlu pergi somewhere so that saya boleh membazirkan duit. cewah! nolah, actually to get me out of the angry-pissing off mood, i just need to loitering around and taking pictures. luckily fibo was there, and i drag her along. thanks sayang!


inilah padahnya bila saya tidak di development team, habis borong segala cd cerita baik yang omputih or korean or japanese. al-maklumlah ada masa terluang kan. aku borong 2 movie omputih (knocked up & definitely maybe), 1 korean drama (seducing mr. perfect) and 1 JDrama (Celeb bimbo taro sebab Kashi ada. yeayyy!)






then, we stopped by kat sini, tapaukan untuk kakak-kakak fibo yang kepinginkan ayam Mr Rogers. jangan marah saya, saya masih lagi boikot franchise-franchise US ni. (walaupun tekak saya hampir kering mengidamkan Java Chip dari Starbucks. Oh, Starbucks...ku merinduimu)


inilah fibo. dia belanja saya muffin Mr Rogers and fake jam tangan swatch. hehe!
love you babe!

(kalau macam ni, asal terasa emosi jer, ajak ko keluar. leh dapat free stuff selalu. heheh!)




kami stopped by kat sini pula disebabkan mak saya sudah pesan belikan sate.





macam lawa lak asam-asam yang dijual disini. siap mintak izin penjual dia saya nak snap photos kat sini.
tapi saya tak belipun asam tu. hehe! jgn terasa ye pakcik.





kami jalan-jalan pula ke bazaar yang berdekatan. and i found this one shop selling t-shirts yang ada words funny gitu. i like!!


(pandangan hadapan)


(pandangan belakang)

suka t-shirt ni, the most kelakar. hukhuk!


4 comments:

Labu Labi said...

ko dh xpose muka aku??
abis pasni aku kena ban!!!

patut snap lg satu since aku tak ready heeeeeeee.......

thanx a lot. muahmuah..

xara said...

movie omputih yang best keduanya.

t-shirt yang sangatla poyo. hahaha

ReD said...

HAHAHA....aku ske tang t-shirt tuh!hahaha

Ezzan Yusop said...

fibo : hahaha...x candid la kalo aku amik gmbr ko yg dh ready. hukhuk!


kak suri : poyo but comey kan t-shirt tu...hew hew!

linda : ko suka? jap aku nak tnya t-shirt tu, suke ko x...hahahaha!