Followers

Mar 30, 2011

luar biasa



korang dah dengar lagu shahir - luar biasa ke belum? ewah ewah. tanya macam diri sendiri dah dengar. sebenarnya baru dengar jap tadi. itupun sebab tengok video klip dia kat youtube selepas dapat tahu ada gambar adik gue si eqah tu dalam video klip shahir tu. teman pun layanlah. tengah-tengah layan, sekali tuh kan.......



ehhhhhhhh ni gambar yang saya snap dulu masa on the way balik KL from Penang!!!!! kira macam gambar saya digunakan dalam video klip jejaka idaman i...oh my oh my!! nampak sangat ada jodoh haha! hai shahir!! sayalah yang tangkap gambar yang awak pegang tu...koh koh! maaplah ye, odah memang gila glams sikit muahaha.oohh dik, sengaja kan tak beritahu kau jadi model statik video klip shahir ek, takut aku minta royalti lah tuh huk huk!

ni gambar yang original :)




6 comments:

a z z a said...

i loike..~

nuhan said...

ezzan!^^

patutla masa tgk mv ni smlm kat astro hanum rasa 'eh mcm penah tgk je gmbar tu..' rupanya mmg penah tgk pun kat blog ezzan! hikhik. wahhh waahhh! ;D

Ezzan Yusop said...

azza : tenkiuuu ~...

hanum : hikhik!! smlm ada kuar astro ek video klip ni...wahh wahh jugak! ezan pn terkejut masa tgk vid tu. ezan tau adik ezan ada dalam vid tu tp xsgka lak guna gmbar yg ezzan snap. huhu...

yangyuyu said...

wah patut mintak bayaran ni:)..

Eqah Yusop said...

eh silap la tu bukan gambar ori lah! gambar ori ada yg lagi satu tu lah! hahaha mu silap!

Aimanness said...

I kenal Eqah tu, ahahahahha. gedik!