Followers

Nov 8, 2010

no mood






aci tak sekarang saya tiada perasaan nak carry kamera dslr ke hulu ke mari? aci tak aci tak? odah tiba-tiba rasa tak koser nak bawak kamera berat tu. kalau letak dalam handbag rasa macam nak jatuh dah bahu odah ni. kalau letak kat leher jadi hunchback lah pula nanti. kalau nak bawak beg kamera sekali macam aiyooo banyaknya beg nak bawak.

jadi blog ini macam hibernate sebentar lah ye sampai mood nak ambil gambar datang. maybe masa dd kahwin kot nanti baru lah bergerak kamera tu. hehe. sorry ye dear readers.


PHOTOS CAPTURED BY : Ezzan Yusop
ezzan.my@gmail.com

3 comments:

dd dudu said...

oh terharunyee ayat 2nd last tu ;')

hehe

Haneem said...

hee kita sama malas dah nak bawak dslr tu ke sana ke mari kalau nak shopping nak kena bawak beg camera handbag lagi. macam nak patah bahu kan :)

Ezzan Yusop said...

haneem : kan kan kan. handbag yg dh sedia berat + beg kamera yg mmg dah berat aigooo sakit bahu mak.. ;)