Followers

Jul 27, 2009

Famous Amos Present

i received a gift today. woohoo! dd, sila cemburu. muahaha! it's for my super-expired birthday. from my dearest and my most loved best friend, Ummu. oh, sungguh lintang pukang english saya akibat excited and extremely happy (even though it's Monday tapi macam takde kena mengena pun. takpe. tak kesah! ok, dah melalut ni...)

anyway, Ummu A'thiah dear....I.SAYANG.YOU...encik anas, sila jangan poyo nak jealous, tak berebut dengan anda ye! oklah, sayang dd juga. hah? apa? ok ok. sayang ayu juga. tak cukup lagi? ok ok ok...sayang abang jamal juga. muahaha!






inilah dia hadiahnya.






ekspresi kegembiraan jelas terserlah di wajah penerima












terus hias meja. sangat sangat poyo excited penuh meja dah ni.





eh eh...makcik ni ada. oleh kerana dd tak dapat hadiah, untuk menghilangkan kecemburuan dia, dia balut handphonenya sendiri dengan riben dari hadiah saya lalu berposing seperti dia dapat hadiah juga. kasihaaaannnnn.....
muahahahha!

6 comments:

puteri buah lai said...

kuang kuang kuang...eceh!!tharu seyyy...sayang u jugak la...dun wori my dear fren, en anas xde prasaan jeles2 ni ok...hakhak ;p
pape pn, suwiiii sgt2 sbb jd org yg t'akhir bg prezen...hiks :)

Ezzan Yusop said...

ummu : org terakhir inda....aku tgh tggu hadiah dari anas plak ni..bahahhaha!

Ezzan Yusop said...

ummu : eh terlupe nak cakap...thanks a lot my dear for the present.... i lykeeeee it so muccchhhhh....

dd dudu said...

hok hok sebaik ezan kate sayang dd jugak, klu x, nak majuk x nak buat training :p

pu~

lawaaa gilerr ezan tangkap gamba yg ke 2, 3 dan 4 tu

siriyes lawa!

mun-e said...

comeinyaaaaaaa...

puteri buah lai, nak jugakkk ;p

Ezzan Yusop said...

dd : majuk xmo wat training ek...ezan lak xpyh tggu majuk, skrg ni pun rase xmo wat...muahaha! gambar dd pun cantek gak...tp kalau tudung tu kedepan sket, lagi chantek. muahaha!



muni : comelkan??? tentulah kan..tu yg cik muni jeles kn kn kn..wahahaha! cuba minta kat puteri buah-buahan...hehehe!