Followers

May 8, 2011

idea for contest


hmm...terasa macam nak buat contest lah. macam dah lama rasa tak blogwalking tengok gambar yang chantek chantek. tapi...saya takde idea nak buat contest apa la plak. black and white photography dah buat. takmo buat yang sama. ke lomo shot photography lak since now ramai orang suka snap gambar feeling-feeling lomo?

anyway, ada sesiapa nak bagi idea what kind of contest yang patut saya buat? anyone?

5 comments:

angkasa said...

snap dgn feeling2 lomo tu cam mana?xpernah tau pun.wee

Ezzan Yusop said...

angkasa : boleh tengok contoh ini
http://leaflette.org/2010/08/lomography/

takpun yg ni..

http://tech-bug.net/2010/02/lomography-of-city-hd-wallpapers-pack.html

dd dudu said...

dah klik 2 link tu tp still xpaham lomo tu apa ;p tp bile nampak gamba lomo macam style2 ezan nye gamba jekkk

ekk??

Ezzan Yusop said...

dd : wah gamba-gamba ezzan cmtu ke. hehe. dd boleh nmpk x beza gmbar biasa dgn lomo tu. dia macam nampak style vintage2 sket. heee....

*cimOt* said...

cantek2 semua ur picta!!i like..
sye pon giler gambar..tp pic hp je la..cikai je laaa..

bley ngok sini.. gambarholic dan sini.. aku memang pencinta