Followers

Sep 3, 2010

Ramadhan Buffet @ PICC


hari tu iftar dengan geng bandung di PICC. tak tahu pun PICC ni ada ramadhan buffet. bajet macam mahal sangat lah kat sini tapi lebih murah dari kat hotel de palma ataupun hotel istana. RM50 je uols. serius tak tipu. dah malas nak tulis lebih-lebih bulan puasa ni tenaga kurang sikit jadi nak karang ayat pun macam tak terdaya gitu. ceh padahal kenyang mak datuk lepas buka pastu tersadai depan aircond oh sungguh buruk perangai.


puding roti kegemaran lina

ayam goreng kegemaran dd dudu

char kuey tiau santapan si puan ros

ais kacang si suami ros, idzuan

kambing kegemaranku selalu

dessert santapan dd tapi dihabiskan oleh kuku kuikui eh bukan nama dia kuku kuikui nama dia kuku tapi kuikui gelakkan dia maksudnya tu eh orang tak suruh kau explain haha

yang ni idzuan punya gak kot




PHOTOS CAPTURED BY : Ezzan Yusop
ezzan.my@gmail.com

4 comments:

ciare (^_^)v said...

wuahh murah ke?kte rasa mahal lah...huhu...ni pon pegi sbb cmpany blanje..food pon so so je..nak snap pon takdak mood...tp puding roti best :)

dd dudu said...

murah kot untuk kategori cam picc. (wpun kite rase kite mkn x smpi pun rm50 hehe)
sebab cheng ho yang restoran kecil tu pun rm43, haa yg cheng ho tu dikire mahal, dah laa food siket.

klcc lina kate rm90 ;p

ciare (^_^)v said...

erm sbb mahal sewa picc kot kan?wuaaa mahalnye kt klcc...nampak sgt i kedekuts...hihi =p

apepon picca food ini sgt menawan lah :)

Ezzan Yusop said...

ciare : mcm dd gak, bg ezan murah sbb dia standard convention centre kan jd bile dgr PICC ingat macam 80 keatas. huhu ezan pnh pergi kat restoran cerana yg makanan dia cenonit je RM45 siap ada tax lg tu uols. terkezut i! hehe. kan puding roti dia sedap woo woo woo ;)


dd : klcc RM90? mahal nooo lah. ;p