Followers

Sep 3, 2009

ESS Team Reunion / Iftar

all the elaboration can be found here : my personal blog.

























...

...

...


last but not least, ada aksi jejak kasih berlaku ketika iftar kali ini.





9 comments:

lina said...

aiyoo cik.. tengok gmbr mknn yg cik amik, sangat menduga keimanan di siang hari pose2 nih ;p

dd dudu said...

dd puas sangat makann malam tadiiii, sumee cedappppp

argh terbayang sate, roti john dan nasi goreng kampung dd yg cedapppp

mun-e said...

sape belanjaaaa??? ezzan ke?? huwahhh kayanya ezzannnnnn baru dpt naik pangkat ganti en lutfi ehhh


panggggg~~ :D

Ezzan Yusop said...

lina : hikhik. sgt sedap okay makanan kat sana...dtg2 je sana, dd n ezzan bersuara..."tak sabarnya nak makan sate"..


dd : menyesalnye tak makan 10 cucuk sate smlm. hukhuk! nyesalnye makn mihun sup dulu, smpai dah tak lalu makan sate...tsk tsk!


muni : ezan inda. hukhuk! ha a, baru naik pgkat...bukn ganti encik lutfi, pgkat baru ezan adalah penganjur terhormat di alam ini..muahaha!

Apple Cute said...

o tak tahan sey tgok kebab itu...hohohoh ^_^

Apple Cute said...

oops kebab plak...roti john ler...hehe tersilap plak :p

Ezzan Yusop said...

ayu : hahahahaha...kebab...hahahhahaha (smbung balik gelak!) =))

yu, dpt balik x ko nye roti john tu...

dd dudu said...

kebab? muahahahahaaaaa ayu salah sebut roti john jadik kebab

hahahahahhahaaha

:: Si Ummu :: said...

hahahahaha...nk gelak gak...kebab...hahahahaha