Followers

Jun 2, 2009

so long, farewell...

hari jumaat hari tu, the ladies on level 3 of OAS (plus ummu) telah pergi meraikan majlis perpisahan Salwa dengan pergi makan-makan, shopping-shopping. so, ni je lah gambar-gambar yang sempat disnap semasa hari itu. tak banyak sebab semua model-model saya tidak mahu posing, masing-masing nak makan dulu...

huk, kecik hati.....

anyway...



kami makan di sini...





kan saya kata, mereka makan je...takde sorang pun posing for the camera. :(




** kami dapat celebrate salwa saja, akim cuti jumaat itu jadi tak dapek la nak buat majlis untuknya. huhu!

4 comments:

ReD said...

lapo!!psl tu x hengat bnda len slain makan... ;p

Ezzan Yusop said...

linda : hahah...dah xsempat2, trus ngap je...

dd dudu said...

heee heee dd dapat waffle si haida tu, terus senyap ar dd ;p

Ezzan Yusop said...

dd : tu yg xde posing langsung aritu...sume tgh makan xpndg sekeliling...hehehe!