Followers

Nov 30, 2008

convocation day

Istiadat Konvokesyen UiTM Ke-69
Sidang Ke-12
Sabtu, 29 November - 7.30 pagi
Fakulti Teknologi Maklumat dan Sains Kuantitatif (FTMSK)




:: on your mark ::

:: get set ::

:: GO! ::

dan...




sehari selepas convocation
tempat : FSSR - nak pi ambil gambar konvo.





- gila selekeh aku, dengan pakai selipar. hahaha! -
- jumpa gak hadi, masa konvo puaslah cari budak seorang ni, tak jumpa-jumpa. -
- puas tak ady, dapat ambil gambar dengan si dia tuuttt. ahaksk! -

4 comments:

iDyani Nazahiah said...

ok jeles jeles jeles.
smlm aku nk pegi..tp sbb pegi print report jd lambat, babi btul pc kt kedai tu!!!!arghhhh!!!!!
kalau tak msti gambar aku melekat skali kt sini kn..HAHAHAHA.takde lah.kidding.
maka utk menghilangkan rs jeles aku pegi kinokuniya td beli mag ade gambar artis2 jepun pujaanku.
HAHAHAHA.
*gile*

Ezzan Yusop said...

hahahahaha....
tu la aku jmpe atyn smlm, tp cameraman aku (a.k.a adik aku) dh lari ke mane dibwk nye camera skali...aiyaa!
xdpt amik gmbr dgn atyn.
aman aku x jmpe, tp asrul aku jmpe on the way back...stakat hi hi bye bye je..huhu!

Labu Labi said...

saya mau albin!!!!!!!
muahahaha :p

Ezzan Yusop said...

xblehhhh...
albin aku punya...jgn kaco ek!
(amaran keras ini daripada kerajaan Puteri Shaidatul Ezzan)