Aug 31, 2011

tibanya syawal

[sticky entry]

we're just a few days away from waving goodbye to the Holy Month of Ramadhan and saying welcome to the month of Syawal. how was your Ramadhan so far? mine was and still is a lot better than previous years. Alhamdulillah, i managed to performed terawih on many nights, i'd be lying if i say i managed to do it every single night but it was much more than before. syukur. and i really like this year's Ramadhan. why? because i cooked and baked a lot during this month, which was surprisingly 'NEW' for me as i don't like to be in the kitchen. at all. doa emak maybe nak anak dia kahwin cepat tu yang tetiba rajin masuk dapur. hehe.

anyway, it'll be a really looonnnngggg holiday which i kinda like (hey, who doesn't right?) because i can finally breathe a little after all the hardwork. 11 days of heavenly holiday! the longest so far for me. yeay!! i'll be spending my first raya here in KL as usual and later on, we'll be heading to Johor Bahru to visits all the relatives there. and if ada duit lebih sikit, planning to head down to Singapore for some USS trip. but itu hanya rancangan. tak muktamad pun.

so i would like to take this opportunity to wish all my friends and my beloved readers 'Selamat Hari Raya Aidilfitri' and if any of my entries written here in this blog ever offended anyone, i am really truly sorry. please do come to my house. not sure if this year my parents decides to host the open house event but anyone is welcome to come. siapa-siapa nak datang nanti saya bagi alamat ye.

...and for those workaholics out there, remember....

"Your job won't take care of you when you fall sick! 
Your family and friends will...
So be home for the holidays!"


Aug 18, 2011

amaran : jangan terliur

last Tuesday (semalam lah kan, motip nak tulis last tuesday heheh), went to dd's house for iftar session as well as to celebrate kheri's 27th birthday (saja besarkan nombor tu). segannnn sangat bila guests lain yang datang bawak makanan tapi saya bawak perut je. muahaha. ate, dari office kan. nak masak pobonda tah. saya tolong bawak kek je. kek yang yang dibayar oleh dd. kira jadi posmen je ni. hehe. anyway, enjoy the food feast. dan maaf sekiranya buat korang terliur dengan gambar makanan ini.

 the birthday cake for the birthday boy. red velvet cake. first time ni makan red velvet.

cheesy wedges and nuggets. memang tempted sangat masa first tengok. dah cop dah! haha.

murtabak yang dibawa oleh puan ros & suami. kak fae sedap gak. weee!!

kuih-muih. hmm tak tau sapa yang bawak ni. ros ke kak fae? ke dd dudu masak? ;p

ayam goreng rempah yang dimasak oleh birthday boy. haha birthday boy kena buli. 

PHOTO BY : Ezzan Yusop

Aug 14, 2011


caption apakah yang sesuai untuk gambar ini?!


caption yang paling best akan menang hadiah! 
hadiahnya sebuah album gambar bersama frame cewahhh...
hmmm...hmmm ala takleh pikir lah plak sekarang ni nak bagi hadiah apa....

ps : ehem ehem...dah tercapai kan impian nak jadi model? kihkih ;p

PHOTO BY : Ezzan Yusop